C-LITE ARTIST COLLABORATION

C-LITE ARTIST COLLABORATION

De gelimiteerde C-Lite x Basquiat collectie is uitverkocht! We willen je bedanken voor het enthousiasme voor deze unieke samenwerking. We kijken er naar uit om je in de toekomst te blijven verrassen met meer Limited Editions van Samsonite.

Jean-Michel Basquiat

Jean-Michel Basquiat is een van de bekendste kunstenaars van zijn generatie en wordt algemeen beschouwd als een van de belangrijkste van de 20ste eeuw. Zijn toonaangevende werken combineren archetypische symbolen en geschriften met uitgevonden iconografie in composities die gedurfd zijn met een sterk gevoel voor kleur en balans. Zijn werk is internationaal populair en wordt in musea over de hele wereld getoond. Het spreekt zowel een verfijnd publiek uit de kunstwereld aan als een jonger publiek, gedreven door de popcultuur.

Jean-Michel Basquiat

Pez Dispenser

De dinosaurus met de kroon verwijst naar het Amerikaanse snoepgoed “Pez”, een symbool van de popcultuur. Door een minimale en helderwitte achtergrond trekt de tekening alle aandacht.

Jean-Michel Basquiat

Untitled Skull

Het artwork geeft de illusie van een onvolledig gezicht. De iconische tekening botst met meerdere kleuren en graffitidetails, wat zorgt voor een krachtig en opvallend reisitem op elke bagageband.

Jean-Michel Basquiat

© Estate of Jean-Michel Basquiat. Licensed by Artestar, New York

The C-Lite and art The C-Lite and art

DE C-LITE EN KUNST

Sinds 2008, het jaar waarin we onze Cosmolite voor het eerst lanceerden, is de impact van deze collectie altijd even krachtig en iconisch gebleven. We hebben regelmatig onze innovatieve druktechnieken gebruikt om een ode te brengen aan een kunstenaar.

Nu, na het ontwikkelen van de C-Lite collectie, zijn we trots om de C-Lite x Jean-Michel Basquiat collectie te onthullen met twee van zijn meest gerenommeerde kunstwerken op de schalen.

Deze collectie is beschikbaar in gelimiteerde aantallen.

ONTDEK DE VOLLEDIGE C-LITE COLLECTIE

Ontdek een ruime keuze in kleuren & formaten