Accessoires

Accessoires

Deze reisaccessoires werden gecreëerd om comfortabel te reizen en om zaken te vereenvoudigen als je onderweg bent. Wens je te slapen tijdens een lange reis? Onze reiskussens en oogmaskers zullen zeker van pas komen. Heb je extra beveiliging nodig als je kostbare spullen meeneemt? Bekijk ons assortiment koffersloten en geldbeugels. Blijf steeds bereikbaar met onze hi-tech accessoires. Dankzij de ruime keuze aan paraplu's, portemonnees, toilettassen, beauty cases en bagagelabels is er voor elk wat wils.

BESCHERM UW PERSOONLIJKE KAARTGEGEVENS!
BESCHERM UW PERSOONLIJKE KAARTGEGEVENS!

Skimmen komt meer en meer voor, waardoor een betere bescherming van uw krediet- en identiteitskaart belangrijk is. Skimmen is een techniek die wordt gebruikt om uw kaartgegevens illegaal te kopiëren, zelfs vanop een afstand. Om u hiertegen te beschermen, biedt Samsonite een assortiment van portefeuilles met deze RFID-blokkeertechnologie aan.

ONTDEK PORTEFEUILLES EN RUGZAKKEN MET RFID-BLOKKEERTECHNOLOGIE
ONTDEK DE INNOVATIEVE PARAPLU: UP WAY
ONTDEK DE INNOVATIEVE PARAPLU: UP WAY

AL JE PARAPLU PROBLEMEN ZIJN OPGELOST!
De innovatieve Up Way paraplu's houden je niet alleen droog in de regen, maar hun unieke omgekeerde openingstechniek houdt ook vloeren en auto's droog. De waterafstotende, met teflon gecoate stof klapt omhoog in plaats van omlaag - waardoor de vochtige kant binnenin wordt ingesloten. Geen water meer dat van een doorweekte paraplu op de vloer of in de auto druppelt.

Het innovatieve design van Up Way maakt het gemakkelijk om in je auto op te bergen zonder deze nat te maken. Het scherm kan ook worden geopend in een drukke straat zonder dat het tegen anderen botst. Eens je Up Way hebt gebruikt, zal je je afvragen hoe je zo lang zonder hebt geleefd.

SHOP NU