Personalise your case

Exclusief Aanbod

Personaliseer jouw koffer

met lasergravure*

Gratis verzending Gratis terugzending Veilige betaling
Personalisatie Wereldwijde Garantie Verkooppunten
Brussels Airlines Hand Luggage

Brussels Airlines

Shop Brussels Airlines handbagage

Brussels Airlines

Shop Brussels Airlines handbagage

Brussels Airlines staat, zoals de meeste Star Alliance-maatschappijen, per reiziger één handbagage koffer toe van maximaal 55 x 40 x 23 cm. Daarnaast mag je ook één extra tas meenemen van maximaal 40 x 10 x 30 cm. Het totale gewicht mag niet meer zijn dan 12 kg (16 kg in Business).

Opvouwbare kledingtassen van maximaal 57 x 54 x 15 cm mogen ook mee als handbagage op een Brussels Airlines vlucht.

Wist je trouwens, dat je bij Brussels Airlines jouw handbagage steeds gratis kan inchecken? Zo reis je handsfree en met alle comfort.

Shop Brussels Airlines handbagage Alle handbagage tonen

Qatar Airways Hand Luggage

Qatar Airways

Handbagage op maat van Qatar Airways

Qatar Airways

Handbagage op maat van Qatar Airways

Qatar Airways biedt je het comfort om 1 handbagage koffer gratis mee te nemen met als maximale afmetingen: 50 x 37 x 25 cm en 7 kg. Reis je First Class of Business Class, dan mag je zelfs een extra tas meenemen op voorwaarde dat beide stuks samen niet meer dan 15 kg wegen.

Overweeg zeker ons assortiment underseat koffers. Deze “underseaters” zijn speciaal ontworpen om onder jouw vliegtuigstoel te passen. Bovendien hebben deze modellen tal van SMART functies en vaak ook een geïntegreerd laptopvak. Ideaal om jouw laptop veilig in jouw handbagage te vervoeren, zoals voorgeschreven door Qatar Airways.

Shop Qatar Airways handbagage Alle handbagage koffers

TUI fly Hand Luggage

TUI fly

Kies voor TUI fly handbagage

TUI fly

Kies voor TUI fly handbagage

Kies je voor TUI fly als luchtvaartmaatschappij voor jouw volgende reisbestemming? Dan mag je 1 handbagage item gratis meenemen van maximaal: 55 x 40 x 20 cm en 10 kg. Ontdek ons ruim assortiment en maak jouw keuze uit handbagage koffers met 4 wielen of trolleys op 2 wielen. Wij hebben ook soepele reistassen die je gemakkelijk onder je vliegtuigstoel kan steken.

Shop TUI fly handbagage Alle handbagage koffers

Ryanair Hand Luggage

Ryanair

Ryanair handbagage: past elke keer

Ryanair

Ryanair handbagage: past elke keer

Vermijd dat onzekere gevoel en zorg ervoor dat jouw handbagage voldoet aan de Ryanair afmetingen. Voor elke Ryanair vlucht mag je 1 kleine tas (40 x 20 x 25 cm), die onder je vliegtuigstoel past, gratis meenemen aan boord. Handbagage koffers zijn ook toegestaan mits een bijbetaling. Kies een lichtgewicht Samsonite koffer van maximaal 55 x 40 x 20 cm en zorg ervoor dat jouw outfits niet meer dan 10 kg wegen!

Sommige modellen in ons assortiment beschikken over een handig laptopvak. Ideaal om al jouw bezittingen in 1 koffer op te bergen, zodat je zeker voldoet aan de Ryanair handbagage normen.

Toon alle Ryanair handbagage Koop handbagage

Cabin Luggage

Breng uw bagage mee aan boord

Verward door de handbagage richtlijnen?

Cabin Luggage

Breng uw bagage mee aan boord

Verward door de handbagage richtlijnen?

Samsonite heeft de perfecte koffer voor u.
Elke luchtvaartmaatschappij hanteert echter haar eigen normen. Het is soms lastig om uit te zoeken hoe klein en licht je bagage moet zijn om aan boord te mogen. Samen met Samsonite vind je de perfecte handbagage. Wij zorgen ervoor dat u zonder veel gedoe kunt inpakken.

Easyjet Ryanair Brussels Airlines

Koop handbagage Handbagage afmetingen

NEEM AL JE HERINNERINGEN MEE NAAR HUIS. - Samsonite

UITBREIDBARE REISKOFFERS

Neem al je herinneringen mee naar huis.

UITBREIDBARE REISKOFFERS - Flux - Samsonite

UITBREIDBARE REISKOFFERS

NEEM AL JE HERINNERINGEN MEE NAAR HUIS.

De uitbreidbare koffers van Samsonite maken uw reis compleet. Bepaal zelf of u meer of minder spullen inpakt dankzij het handige uitbreidingsconcept. Het extra volume dat een uitbreidbare koffer u biedt verhoogt uw reiscomfort, of u nu éénmaal per jaar of veelvuldig reist. Al uw kostbare reissouvenirs bergt u zonder probleem op met dit extreem gebruiksvriendelijke uitbreidbaarheidsconcept.

BEKIJK ALLE UITBREIDBARE KOFFERS

trip-to-the-usa

Koffers met tsa-slot

Ideaal voor een reis naar de vs

trip-to-the-usa

Koffers met tsa-slot

Ideaal voor een reis naar de vs

Een trip naar de Verenigde Staten gepland? Zorg er dan voor dat uw bagage is uitgerust met een TSA-slot. Onze koffers met TSA-slot voldoen aan de Amerikaanse veiligheidsvoorschriften en zijn ideaal voor langeafstandsvluchten. De Amerikaanse veiligheidsdienst Transportation Security Administration (TSA) screent alle bagage voor ze aan boord van het vliegtuig gaat en soms wordt de inhoud ook met de hand gecontroleerd.

Dankzij het TSA-slot kan de Amerikaanse douane uw koffer controleren zonder het slot te forceren én reist uw bagage veilig de hele wereld rond.

Ontdek koffers met tsa-slot

Onze tips
top-pocket

Gemakkelijk toegankelijke handbagage

Nu met innovatief bovenvak!

Klaar om kennis te maken met de nieuwste topper in gemakkelijk toegankelijke handbagage? Samsonite tilde de klassieke handbagage koffers naar een hoger niveau en verrast met een innovatief en vooral zeer praktisch bovenvak. Dankzij dit nieuwe snufje zitten al jouw reisbenodigdheden altijd binnen handbereik. Zelfs als jouw koffer onder jouw stoel of in een volgestopt bagagevak ligt. Samsonite biedt gemakkelijk toegankelijke handbagage koffer in diverse afmetingen aan. Je vindt vast een model dat aan de voorschriften van de grootste luchtvaartmaatschappijen voldoet.

Ontdek onze innovatieve handbagage

Bagage

Bij Samsonite zijn we misschien bevooroordeeld, maar voor ons is bagage meer dan alleen een middel om jouw spullen over de hele wereld te vervoeren. Onze bagage zal jouw kostbare bezittingen beschermen, maar het kiezen van de juiste koffer kan het inpakken makkelijker maken en kan het lopen in de luchthaven laten aanvoelen als een wandeling in het park. De juiste koffer kan jou onderscheiden in de menigte, en de perfecte zakelijke koffer kan jou vertrouwen geven in de meest uitdagende interviews. Wees gerust dat ongeacht de reis, Samsonite de juiste bagage voor jou zal hebben.

Onze opties omvatten:

Als je op reis bent voor een nacht of twee, is ons uitgebreide assortiment van lichtgewicht bagage perfect voor het inpakken van de noodzakelijke spullen. Waarom dan ook niet gebruik maken van onze handige filter op luchtvaartmaatschappij, die de perfecte handbagage vindt voor de verschillende luchtvaartmaatschappijen die je gebruikt?

Heb je behoefte aan een beetje meer ruimte in je koffer? Maak je geen zorgen, we hebben een uitgebreide selectie grotere koffers en reistassen. Als je Samsonite bagage koopt, ben je zeker van onze legendarische kwaliteit en geniet je van een wereldwijd servicenetwerk.

Of je nu liever een super sterke harde koffer hebt of de flexibiliteit van een zachte tas die uit te breiden is voor extra capaciteit, wij hebben handbagage voor al uw behoeften. Misschien bent u een meer casual reiziger, of iemand die behoefte heeft om te werken tijdens het reizen? Maak je geen zorgen we hebben ook voor jou een reisoplossing.