Add a personal touch to your Samsonite

EXCLUSIEF ONLINE AANBOD

Personaliseer
jouw koffer

met lasergravure

Ontdek Bekijk de video

Curv

Verken de wereld van Curv®

Ontdek

Cosmolite & Uplite

Cosmolite & Uplite:

Lichtheid, stijl en mode
met
elkaar verenigd

Ontdek Cosmolite Ontdek Uplite

Gratis verzending Gratis terugzending Verkooppunten NIEUW
Onze tips
 • € 199,00 € 139,30
  -30%
  -30%
 • € 525,00
  Wees uniek! Personaliseer je Samsonite met lasergravering!
  Wees uniek! Personaliseer je Samsonite met lasergravering!
 • € 445,00
  Wees uniek! Personaliseer je Samsonite met lasergravering!
  Wees uniek! Personaliseer je Samsonite met lasergravering!
Cosmolite

De nieuwe cosmolite collectie

Nieuwe kleuren, nu nog lichter!

Cosmolite

De nieuwe cosmolite collectie

Nieuwe kleuren, nu nog lichter!

De Cosmolite is een van de meest iconische koffers van Samsonite: de unieke collectie biedt een award-winnend design en gebruikt een technologie die nieuwe standaarden in zowel kwaliteit als stijl biedt. Door het herontwerpen van de componenten is deze collectie nog lichter geworden zonder dat er tekort is gedaan op de stevigheid. Cosmolite is dankzij het revolutionaire Curv®-materiaal meer dan ooit een van de sterkste en lichtste hardschalige koffers van Samsonite. Het is dan ook geen wonder dat er elke negentig seconden een Cosmolite koffer wordt verkocht! De nieuwe collectie is verkrijgbaar in een modern en trendy kleurenpalet. Ervaar moeiteloos reizen in stijl met de nieuwe Cosmolite in Copper Blush, Midnight Blue of Pearl White. Naast deze trendy kleuren zijn ook de klassiekers Black, Red en Silver nog steeds verkrijgbaar.

Ontdek Cosmolite

Cabin Luggage

Breng uw bagage mee aan boord

Verward door de handbagage richtlijnen?

Cabin Luggage

Breng uw bagage mee aan boord

Verward door de handbagage richtlijnen?

Samsonite heeft de perfecte koffer voor u.
Elke luchtvaartmaatschappij hanteert echter haar eigen normen. Het is soms lastig om uit te zoeken hoe klein en licht je bagage moet zijn om aan boord te mogen. Samen met Samsonite vind je de perfecte handbagage. Wij zorgen ervoor dat u zonder veel gedoe kunt inpakken.

Easyjet Ryanair Brussels Airlines

Koop handbagage Handbagage afmetingen

Brussels Airlines Hand Luggage

Brussels Airlines

Shop Brussels Airlines handbagage

Brussels Airlines

Shop Brussels Airlines handbagage

Brussels Airlines staat zoals de meeste Star Alliance-maatschappijen per reiziger één stuk handbagage toe van maximaal 55 x 40 x 23 cm en 6 kg in b.lite, 12 kg in b.flex en 10 kg in long haul.

Opvouwbare kledingzakken van maximaal 57 x 54 x 15 cm mogen ook mee als handbagage. In deze productlijn vind je opties met laptopvak om zoveel mogelijk handbagage te kunnen meenemen.

Shop Brussels Airlines handbagage Alle handbagage tonen

trip-to-the-usa

Koffers met tsa-slot

Ideaal voor een reis naar de vs

trip-to-the-usa

Koffers met tsa-slot

Ideaal voor een reis naar de vs

Een trip naar de Verenigde Staten gepland? Zorg er dan voor dat uw bagage is uitgerust met een TSA-slot. Onze koffers met TSA-slot voldoen aan de Amerikaanse veiligheidsvoorschriften en zijn ideaal voor langeafstandsvluchten. De Amerikaanse veiligheidsdienst Transportation Security Administration (TSA) screent alle bagage voor ze aan boord van het vliegtuig gaat en soms wordt de inhoud ook met de hand gecontroleerd.

Dankzij het TSA-slot kan de Amerikaanse douane uw koffer controleren zonder het slot te forceren én reist uw bagage veilig de hele wereld rond.

Ontdek koffers met tsa-slot

top-pocket

Gemakkelijk toegankelijke handbagage

Nu met innovatief bovenvak!

Klaar om kennis te maken met de nieuwste topper in gemakkelijk toegankelijke handbagage? Samsonite tilde de klassieke handbagage koffers naar een hoger niveau en verrast met een innovatief en vooral zeer praktisch bovenvak. Dankzij dit nieuwe snufje zitten al jouw reisbenodigdheden altijd binnen handbereik. Zelfs als jouw koffer onder jouw stoel of in een volgestopt bagagevak ligt. Samsonite biedt gemakkelijk toegankelijke handbagage koffer in diverse afmetingen aan. Je vindt vast een model dat aan de voorschriften van de grootste luchtvaartmaatschappijen voldoet.

Ontdek onze innovatieve handbagage

Business Leisure: Bleisure

Citytrips

Reis lichtgepakt op uw volgende vlucht

Reis lichtgepakt: als u op citytrip gaat of een weekendje eropuit trekt en geen zin hebt om bagage in te checken, kies dan een koffer uit het ruime assortiment handbagage van Samsonite. Deze koffers zijn verkrijgbaar met afmetingen die voldoen aan de vereisten van heel wat verschillende luchtvaartmaatschappijen. Citytrips zijn populairder dan ooit. We krijgen er nooit genoeg van! Ze worden vaak beschouwd als een betaalbaar uitje en palmen meer en meer vrije weekends in onze agenda in. Daardoor is het aantal citytrips met 15 % gestegen, terwijl strandvakanties op hetzelfde niveau blijven.

Samsonite werkt voortdurend aan vernieuwende oplossingen om het reizen gemakkelijker te maken. Ontdek onze fantastische handbagagecollecties, elk met een specifieke set eigenschappen op maat van reisjes waarop u alleen handbagage meeneemt.

Ontdek ons assortiment handbagage

Bagage

Bij Samsonite zijn we misschien bevooroordeeld, maar voor ons is bagage meer dan alleen een middel om jouw spullen over de hele wereld te vervoeren. Onze bagage zal jouw kostbare bezittingen beschermen, maar het kiezen van de juiste koffer kan het inpakken makkelijker maken en kan het lopen in de luchthaven laten aanvoelen als een wandeling in het park. De juiste koffer kan jou onderscheiden in de menigte, en de perfecte zakelijke koffer kan jou vertrouwen geven in de meest uitdagende interviews. Wees gerust dat ongeacht de reis, Samsonite de juiste bagage voor jou zal hebben.

Onze opties omvatten:

Als je op reis bent voor een nacht of twee, is ons uitgebreide assortiment van lichtgewicht bagage perfect voor het inpakken van de noodzakelijke spullen. Waarom dan ook niet gebruik maken van onze handige filter op luchtvaartmaatschappij, die de perfecte handbagage vindt voor de verschillende luchtvaartmaatschappijen die je gebruikt?

Heb je behoefte aan een beetje meer ruimte in je koffer? Maak je geen zorgen, we hebben een uitgebreide selectie grotere koffers en reistassen. Als je Samsonite bagage koopt, ben je zeker van onze legendarische kwaliteit en geniet je van een wereldwijd servicenetwerk.

Of je nu liever een super sterke harde koffer hebt of de flexibiliteit van een zachte tas die uit te breiden is voor extra capaciteit, wij hebben handbagage voor al uw behoeften. Misschien bent u een meer casual reiziger, of iemand die behoefte heeft om te werken tijdens het reizen? Maak je geen zorgen we hebben ook voor jou een reisoplossing.