Bagage

Bagage

Een nieuwe generatie handbagage staat voor je klaar. Samsonite tilt de traditionele handbagage naar een hoger niveau: de nieuwste koffers zijn voorzien van een innovatief, uiterst praktisch vak aan de bovenkant of een gemakkelijk toegankelijk voorvak.

Shop the look
110 JAAR INNOVATIE
110 JAAR INNOVATIE

Sinds de oprichting in 1910 produceert Samsonite bagage en tassen van topkwaliteit met één duidelijk doel voor ogen: duurzame en sterke producten maken die voldoen aan de behoeften van reizigers en pendelaars. Deze focus heeft ervoor gezorgd dat de sector nieuwe materialen gebruikt, iconische designs creëert en meer dan ooit comfort biedt. Onderweg zijn er een aantal opmerkelijke mijlpalen geweest, als onderdeel van Samsonites traditie van innovatie.

SHOP NU ONTDEK ONS VERHAAL
GEMAKKELIJK TOEGANKELIJKE HANDBAGAGE
GEMAKKELIJK TOEGANKELIJKE HANDBAGAGE
NU MET INNOVATIEF BOVENVAK OF GEMAKKELIJK TOEGANKELIJK VOORVAK!

Klaar om kennis te maken met de nieuwste topper in handbagage? Samsonite tilde de klassieke handbagage koffers naar een hoger niveau en verrast met een innovatief en vooral zeer handig vak bovenaan of gemakkelijk toegankelijk voorvak. Dankzij dit nieuwe snufje zitten al jouw reisbenodigdheden altijd binnen handbereik. Zelfs als jouw koffer onder jouw stoel of in een volgestopt bagagevak ligt. Samsonite biedt gemakkelijk toegankelijke handbagage koffers in diverse afmetingen aan. Je vindt vast een model dat aan de voorschriften van de grootste luchtvaartmaatschappijen voldoet.

Ontdek

Bagage Kopen

Bij Samsonite zijn we misschien bevooroordeeld, maar voor ons is bagage meer dan alleen een middel om jouw spullen over de hele wereld te vervoeren. Onze bagage zal jouw kostbare bezittingen beschermen, maar het kiezen van de juiste koffer kan het inpakken makkelijker maken en kan het lopen in de luchthaven laten aanvoelen als een wandeling in het park. De juiste koffer kan jou onderscheiden in de menigte, en de perfecte zakelijke koffer kan jou vertrouwen geven in de meest uitdagende interviews. Wees gerust dat ongeacht de reis, Samsonite de juiste bagage voor jou zal hebben.

Onze opties omvatten:
Reiskoffers
Handbagage
Rugzakken en reistassen
Laptoptassen
Beautycases en toilettassen
Kledinghoezen
Als je op reis bent voor een nacht of twee, is ons uitgebreide assortiment van lichtgewicht bagage perfect voor het inpakken van de noodzakelijke spullen. Waarom dan ook niet gebruik maken van onze handige filter op luchtvaartmaatschappij, die de perfecte handbagage vindt voor de verschillende luchtvaartmaatschappijen die je gebruikt?

Heb je behoefte aan een beetje meer ruimte in je koffer? Maak je geen zorgen, we hebben een uitgebreide selectie grotere koffers en reistassen. Als je Samsonite bagage koopt, ben je zeker van onze legendarische kwaliteit en geniet je van een wereldwijd servicenetwerk.

Of je nu liever een super sterke harde koffer hebt of de flexibiliteit van een zachte tas die uit te breiden is voor extra capaciteit, wij hebben handbagage voor al uw behoeften. Misschien bent u een meer casual reiziger, of iemand die behoefte heeft om te werken tijdens het reizen? Maak je geen zorgen we hebben ook voor jou een reisoplossing.