Vind de perfecte handbagage

Luchtvaartmaatschappijen hanteren soms verschillende normen inzake formaat en gewicht van handbagage. Sommige maatschappijen vragen een toeslag als uw handbagage te groot of te zwaar is, of men kan u vragen om uw bagage in te checken.

Controleer hieronder de normen voor handbagage van de luchtvaartmaatschappijen waarmee u het vaakst vliegt (lengte x breedte x diepte). Sommige maatschappijen hanteren dezelfde normen. Pak zeker niet meer in dan het toegelaten gewicht, want sommige luchtvaartmaatschappijen wegen uw handbagage voordat u aan boord gaat.

Samsonite heeft verschillende opties per luchtvaartmaatschappij, dus u vindt zeker de handbagage die bij u past.

Opmerking: We trachten up-to-date-informatie over de handbagage te publiceren, maar we raden toch aan om voor uw vertrek navraag te doen bij uw luchtvaartmaatschappij omdat de normen inzake handbagage steeds kunnen gewijzigd worden.

Zie handbagagenormen per luchtvaartmaatschappij

Product dimensions

* De vermelde afmetingen per luchtvaartmaatschappij zijn de buitenafmetingen in centimeter, inclusief handvatten, wielen, zijvakken en andere externe onderdelen. De metingen van het volume, de afmetingen en het gewicht worden uitgevoerd in de labs van Samsonite met behulp van procedures waarbij toleranties tot 1,5 cm bij de afmetingen en 5 % bij het gewicht en volume niet kunnen worden uitgesloten.

Bent u op zoek naar een specifieke luchtvaartmaatschappij?

Als uw luchtvaartmaatschappij niet bij de bovenstaande groepen is vermeld, gebruik dan onze handbagagezoekmachine. Kies uw luchtvaartmaatschappij en ontdek de lijst van geschikte handbagage van Samsonite. Houd er rekening mee dat deze tool uitsluitend als leidraad is bedoeld, aangezien de afmetingen voor handbagage kunnen wijzigen.

Ook geschikt voor:

Onze handbagage aanbevelingen
10% off
Correct toegevoegd aan de winkelwagen