Samsonite gratis verzending en retour.
Official Samsonite YouTube channel Official Samsonite Facebook fan page Official Samsonite Google+ page Official Samsonite Pinterest page
NLFR
Ontdek onze nieuwe collecties

Ontdek onze nieuwe collecties

Lumo Pro-DLX 4 Business Spark Cityvibe Skydro
Lite-Locked

Lite-Locked

Een revolutie in lichtheid, sterkte en veiligheid

Ontdek de collectie Bekijk de video

Ladies Handbags

Ladies’
Handbags

SS14 COLLECTION

Meer info Zoek een Verkoopspunt

Spark

Spark

Alleen uw reisbestemming ontbreekt nog.

Spark

Alleen uw reisbestemming
ontbreekt nog

Spark

Maak kennis met Spark, de laatste nieuwe, verrassende editie van Samsonites best verkopende collectie. Spark blijft zijn originele DNA trouw en biedt al wat reizigers nodig hebben en meer: enorme volumes, soepele dubbele wielen, sterke stoffen in intense tinten, licht gewicht, een fantastische look, praktische details en een volledig reisassortiment. Spark, alleen je reisbestemming ontbreekt nog.

Toon alle Spark bagage

Cabin Luggage

Breng uw bagage mee aan boord

Verward door de handbagage richtlijnen?

Cabin Luggage

Breng uw bagage mee aan boord

Verward door de handbagage richtlijnen?

Samsonite heeft de perfecte koffer voor u.
Klik door naar onze bagage en selecteer uw luchtvaartmaatschappij bovenaan!

Koop handbagage

Versus

Samsonite Versus

Bekijk de video’s

Versus

Samsonite Versus

Als leider in de bagagesector voor meer dan 100 jaar, heeft Samsonite een lange geschiedenis van nauwkeurige en unieke kwaliteitstesten. Dit verhaal wordt geïntroduceerd aan de hand van een serie online video’s, genaamd Samsonite VERSUS the World. Deze video’s tonen duidelijk de weerstand van elke Samsonite koffer tijdens onverwachte uithoudingsproeven.

Bekijk de video’s

Reis met het beste, naar het beste

Samsonite® zet wereldwijd de toon met zijn reisoplossingen. Het merk is in zijn nopjes als sponsor van TripAdvisors jaarlijkse Travellers' Choice Award voor de beste bestemming. Van 9 april tot 6 mei krijgen reizigers de uitnodiging om op www.tripadvisor.com/TravelersChoice de top 25 van de beste bestemmingen ter wereld te ontdekken in het kader van de Travellers' Choice Awards die TripAdvisor organiseert.
Om 's werelds beste bestemmingen van 2014 in de kijker te zetten, koppelde Samsonite iedere bestemming aan een van zijn top 25 bagagecollecties.

Meer info