• Ecologische stof met katoenlook aan de buitenkant, vervaardigd uit 100% gerecycleerde PET flessen. Beschermende en wasbare coating.

   Ecologische stof met katoenlook aan de buitenkant, vervaardigd uit 100% gerecycleerde PET flessen. Beschermende en wasbare coating.

  • Gemakkelijk toegankelijke ‘roll top’-functie: extra voorvak bij reisitems en hoofdvak bij rugzakmodellen.

   Gemakkelijk toegankelijke ‘roll top’-functie: extra voorvak bij reisitems en hoofdvak bij rugzakmodellen.

  • De reisitems met 4 wielen zijn allemaal ontworpen volgens ons exclusieve ‘split frame’-design(patent aangevraagd). Zo zijn ze erg stabiel, rijden ze heel vlot en kunt u ze thuis eenvoudig opbergen.

   De reisitems met 4 wielen zijn allemaal ontworpen volgens ons exclusieve ‘split frame’-design(patent aangevraagd). Zo zijn ze erg stabiel, rijden ze heel vlot en kunt u ze thuis eenvoudig opbergen.

  • Diverse mix van rugzakken, handbagage, Backpack on Wheels en reisitems met 2 of 4 wielen.

   Diverse mix van rugzakken, handbagage, Backpack on Wheels en reisitems met 2 of 4 wielen.

Gevonden producten 10

Ziproll

Zip & Roll onze nieuwe casual collectie en u bent klaar voor vertrek! Alle Ziproll modellen beschikken over een handige, gemakkelijk toegankelijke ‘roll top’-functie, zien er verfijnd uit en staan garant voor extra opbergruimte die u tot op het laatste moment kunt benutten. De reisitems met 4 wielen zijn allemaal ontworpen volgens ons exclusieve ‘split frame’-design (patent aangevraagd). Zo zijn ze erg stabiel, rijden ze heel vlot en kunt u ze thuis eenvoudig opbergen.