We gebruiken cookies om u een optimale service te bieden op onze site. Als u onze site verder bezoekt, stemt u in met het gebruik van cookies.   Ik ga akkoord

10% off
Bekijk de video

Lite-Locked

Driepuntssluiting: superveilig en
uiterst praktisch.

Middenin de ultieme touwtrekoorlog tussen tractoren, paarden en gewichtheffers, blijft de nieuwe Lite-Locked-reiskoffer intact dankzij zijn innoverende Curv®-technologie en zijn driepuntslot, een onklopbare combinatie als het op sterkte en veiligheid aankomt.

Ontdek de collectie Bekijk de video

Bekijk de video

Pop-fresh

om de wereld in kleur te verkennen

De nieuwe Pop-Fresh-reiskoffer heeft de ideale afmetingen voor handbagage en is de ultieme cabinecompagnon die met gemak door een hoog obstakelparcours van nauwe ruimtes glipt.

Discover this collection Bekijk de video

Bekijk de video

Cosmolite

DE STERKSTE EN LICHTSTE SAMSONITE OOIT

Cosmolite, de sterkste en lichtste Samsonite ooit, combineert de legendarische sterkte van Samsonite met een licht gewicht. De gepatenteerde schelpvorm, geïnspireerd door de natuur, zorgt voor het unieke design en een bijkomende bescherming.

Ontdek de collectie Bekijk de video

Bekijk de video

Rainsport

stormvast materiaal en innoverende
‘zwevende ribben’-technologie

Of de regen nu met emmers uit de lucht valt in België, of dat het katten en honden regent in de UK of nagels in Canada, voor rampzalig weer draait de Samsonite Rainsport paraplu zijn frame niet om. Dankzij zijn stormvast materiaal en zijn innoverende ‘zwevende ribben’-technologie houdt deze uiterst flexibele paraplu zijn drager zelfs in de meest extreme omstandigheden droog.

Bekijk de video

Bekijk de video

X-pression+

360° draaiende wielen

In een race tegen de tijd met een wagen op afstandsbediening komt de nieuwe Samsonite X-Pression+ -reiskoffer als winnaar uit de bus. Dankzij zijn 360° draaiende wielen kan men aan hoge snelheid en met het grootste gemak en extreme handelbaarheid door de controleposten van luchthavens racen.

Bekijk de video

Bekijk de video

Triforce

360° schokabsorbering en extra hoekkussens

Zelfs wanneer hij belaagd wordt door vliegende tennisballen biedt de nieuwe TriForce-laptoptas de ultieme bescherming voor uw essentiële zaken. Met 360° schokabsorbering en extra hoekkussens voor een laptop, beschermt de TriForce-case tegen alle onverwachte vallen of stoten.

Ontdek de collectie Bekijk de video

Bekijk de video

Paradiver

DE TASSEN DIE JE OVERAL ZULLEN VOLGEN

Deze nieuwe en gemakkelijk te herkennen lijn, gebaseerd op skydiving, is stevig en comfortabel en biedt een reeks handige kenmerken. Zijn sportieve, dynamische en stoere look gaat moeiteloos samen met functionaliteit en ergonomische lichtheid.

Ontdek de collectie Bekijk de video

Bekijk de video

Short-Lite

ONGELOOFLIJK EN REVOLUTIONAIR LICHT

Ondanks zijn verbluffende lichtheid levert Short-Lite niet in op praktische indeling of stijl: elk model beschikt over een goed georganiseerde interieur met mooie accenten.

Ontdek de collectie Bekijk de video