Unisex Line

Easy-Way 2

EASY-WAY 2 is een superhandige rugzak die u op verschillende manieren kunt dragen. Het unieke ontwerp maakt hem geschikt voor werk én vrije tijd. De gecoate stof en het moderne diagonale ontwerp geven dit model een verfijnde toets.

Glendalee

Glendalee is een stijlvolle en comfortabele rugzakkenlijn voor gebruik op én naast de fiets. De slimme functies, zoals het noodfluitje, de volledige aanpasbare borstriem en de 3M-reflecterende details op de schouderriemen, zijn mooi meegenomen. De large rugzak heeft bovendien een handig opberghaakje voor jouw fietshelm, terwijl de geïntegreerde regenhoes van het M-model jouw rugzak beschermt tegen regen, sneeuw en vuil.

Raelyn

De Raelyn rugzakken collectie is een jonge unisex lijn die perfect geschikt is voor het dagelijkse woon-werkverkeer. Deze rugzakken bieden plaats voor meeste laptops van 14” en zijn uitgerust met talrijke opbergvakken. Beschikbaar in een groot aantal verschillende kleuren.

Ruthvean

De Ruthvaen rugzakken zijn uitgerust met talrijke binnen- en buitenvakken. De perfecte allrounder voor een jong publiek! Het luchtdoorlatende rugpaneel zorgt voor extra ventilatie en draagcomfort.

Scep

Scep is een lijn met rugzakken voor dagelijks gebruik voor zowel mannen als vrouwen. Het Europese, minimalistische design wordt gekenmerkt door het RED logo en een rode riem aan de linkerkant. De talrijke compartimenten leveren een bijzonder praktische rugzak op. Verkrijgbaar in frisse zomerkleuren.

Sluice

Sluice is een hedendaagse ruzakkenlijn ontworpen in Europa. Het design is afgewerkt met het RED logo vooraan en een rood detail in de riempjes. Het is een bijzonder innovatieve collectie met een jonge uitstraling, die perfect aansluit bij de nieuwste rugzakkentrends.

Taeber

De Taeber collectie springt meteen in het oog dankzij het opvallende design. De rugzakken hebben een groot hoofdvak, aangevuld met handige vakjes vooraan. Het duurzame materiaal en de stevige rits kunnen tegen een stootje, zodat je heel wat spullen kunt meenemen.

Tedwin

TEDWIN is een casual, basis collectie. Dit eenvoudige, vierkante model met afgeronde hoeken is probleemloos te combineren met eender welke stijl en wordt opgefleurd met zwarte zijriempjes. Deze collectie is een van onze meest betaalbare en heeft heel wat handige kenmerken, zoals comfortabele schouderbanden, verstevigde tussenschotten en een praktisch laptopvak.

Samsonite Red Accessories