We gebruiken cookies om u een optimale service te bieden op onze site. Als u onze site verder bezoekt, stemt u in met het gebruik van cookies.   Ik ga akkoord

10% off
Technology
Smarttop

Smarttop

Innovatieve handbagage met bovenvak!

Klaar om de nieuwste innovatie op het vlak van handbagage te ontdekken? Smarttop tilt het handbagage assortiment naar een hoger niveau dankzij het innovatieve bovenvak. Voortaan zijn uw reisdocumenten en andere onmisbare zaken altijd binnen handbereik, zelfs wanneer uw koffer onder uw stoel of in het opbergvak ligt. Smarttop is beschikbaar in vier verschillende formaten, die voldoen aan de normen van de grootste luchtvaartmaatschappijen.

Ontdek Smarttop

Flowlite Technology

Sterk polypropyleen,
maar tegelijk dun en licht

Flowlite technologie

Polypropyleen is bekend om zijn sterke en schokbestendige eigenschappen en om zijn hoge kleurdichtheid waardoor er na veelvuldig gebruik geen witte strepen ontstaan (stress whitening). Samsonite is erin geslaagd om uiterst lichte bagagekoffers in polypropyleen te ontwikkelen dankzij Flowlite, een nieuw revolutionair polypropyleenmateriaal. Met dit materiaal kunnen we zeer dunne schalen uit een stuk vervaardigen terwijl de koffer toch sterk is en persoonlijke spullen optimaal beschermt.

Bekijk de video Bekijk Flowlite modellen

Space Booster

Kleine koffer met groter volume

Space Booster wielen

pace Booster-wielen, voor 10% extra volume bij cabin size Uprights. Dit unieke systeem beantwoordt aan de richtlijn van 20 cm, maar garandeert tegelijk een maximaal volume door het achterpaneel van de koffer in te drukken en de wielen in te klappen. Dankzij de Space Booster-wielen is er geen reden tot compromis: neem uw koffer mee aan boord zonder toegevingen te moeten doen op het vlak van volume.

Bekijk alle Space Booster modellen

Discover how Curv® is made

Ontdek hoe Curv® wordt ontwikkeld!

Curv® Technologie

De Curv® technologie zorgt voor een geavanceerd schokbestendig en lichtgewicht materiaal. Samsonite ontwikkelde deze technologie om een supersterk materiaal te verkrijgen door sterke polypropyleenvezels te verweven. Zo worden deze polypropyleenlagen gecombineerd tot zelfversterkte composietlagen voor gebruik in de buitenschaal.

Bekijk het productieproces Bekijk alle Curv® modellen

Quality Tests

Kwaliteitstests

Wij leveren de kwaliteit.
U doet de test.

Bij elke reis. Elke dag. U staat er niet bij stil, maar elk Samsonite product ondergaat de strengste tests en controles vooraleer het op de markt komt. Natuurlijk gebeurt de ultieme test door de klant.

Kwaliteitstests

Bekijk de video