Gifts for him Geschenken voor hem

Verras hem met een Samsonite geschenk op maat. Ontdek onze selectie voor heren die houden van reisitems met een premium design en voorzien zijn van ingenieuze functionaliteiten. Of je nu kiest voor een nieuwe koffer of laptoprugzak, met een Samsonite als cadeau zit je altijd goed. Wij combineren steeds de beste kwaliteit met de meest innovatieve SMART-features.

Gifts for him

Gifts for her Geschenken voor haar

Maak jouw keuze uit onze partyproof geschenken voor avontuurlijke meisjes en fashionable dames. Laat haar de wereld ontdekken met een zorgvuldig uitgekozen Samsonite koffer en tas van topkwaliteit. Tover een glimlach op haar gezicht met een ultralicht, innovatief en elegant afgewerkt Samsonite cadeau.

Gifts for her

Gifts for kids Geschenken voor kids

Betover jouw allerkleinste lieveling met een magisch geschenk. De leukste dierenprints en de populairste Disney helden kleuren onze kidscollectie bestaande uit ergonomische kinderrugzakken en speelse ride-on kinderkoffers. Samen met Mickey Mouse, Barbie, R2-D2 of de Frozen II prinsessen reizen jouw kids zorgeloos de wereld rond op zoek naar nieuwe avonturen.

Gifts for kids

Premium gifts Luxe geschenken

Voor de meerwaardezoekers selecteerden wij de beste koffers en tassen uit ons assortiment. Maak indruk met een premium geschenk bekroond met een design award, gemaakt uit kwalitatief hoogstaande materialen en voorzien van de meest innovatieve SMART-features op de markt. Deze luxueuze selectie straalt puur vakmanschap uit en zal al verwachtingen overstijgen.

 • € 569,00
  Wees uniek! Personaliseer je Samsonite met lasergravering!
  Wees uniek! Personaliseer je Samsonite met lasergravering!
 • € 599,00
  Wees uniek! Personaliseer je Samsonite met lasergravering!
  Wees uniek! Personaliseer je Samsonite met lasergravering!
Premium gifts

Eco gifts Eco geschenken

Kies bewust voor een duurzaam geschenk en reis met respect voor de natuur. Deze eco koffers en tassen zijn ontworpen met zorg voor het milieu. Ze zijn stuk voor stuk vervaardigd in Europa en gemaakt uit gerecycleerd materiaal.

Eco gifts

Stocking fillers Kleine geschenkideetjes

Met deze klein maar fijne accessoires ben je zeker van een origineel cadeau. Ontdek onze elegante portefeuilles en personaliseerbare sleutelhangers of bagagelabels. Ze zijn praktisch en tegelijk leuk om te krijgen.

 • € 49,00
  <strong>red<span style="color:#FF0000;">dot</span> award 2016</strong>
winner
  reddot award 2016 winner
Stocking fillers