#TAKECARE

#TAKECARE

Beste community,

We houden allemaal van reizen en onderweg zijn. Dit is nu niet mogelijk, maar dat komt wel weer. Nu is het moment daar om een pauze te nemen, om aan elkaar en ook aan jezelf te denken. Beleef mooie momenten thuis! Lees dat ene boek dat je nog niet uit hebt of droom even weg bij je favoriete reisbestemming. Het leven is een reis. Momenteel is het een mentale reis met levendige herinneringen en ervaringen. Weldra zal deze turbulente tijd overgaan, maar nu kunnen we maar 1 ding doen: thuisblijven. #fortheloveoftravel

 • Onze winkels:
  Onze winkels in België gaan weer open. We kijken ernaar uit om jullie terug te mogen ontvangen en nemen de nodige maatregelen om de veiligheid van klanten en medewerkers te garanderen. Voor de aangepaste openingstijden verwijzen wij graag naar onze Store Locator.
 • Onze website:
  Online shoppen kan nog steeds 24/7 en dit met gratis thuislevering.
  Jouw online bestellingen worden veilig en gratis geleverd. Deze uitzonderlijke situatie kan een vertraging teweegbrengen. Onze excuses voor het ongemak.
 • Onze klantendienst:
  Wij blijven bereikbaar om jou de beste service te kunnen bieden via telefoon, e-mail of chat. E-mail customer.care@samsonite.com of bel +32 28 962 872 van 10u tot 17u, maandag tot vrijdag.
 • Onze service:
  Bezoek onze service website Support & Go om onderdelen voor jouw Samsonite product te bestellen of om een garantieverzoek in te dienen. Voor meer informatie over herstellingen verwijzen we je door naar onze FAQ pagina. Hou er rekening mee dat onze winkels en repair centers momenteel kunnen gesloten zijn.