• De enige Samsonite-collectie met Spinner Duffles. In deze praktische modellen past gemakkelijk alles wat unodig hebt dankzij de indeling met twee compartimenten, twee voorvakken en een dubbel gevoerdtussenschot.

   De enige Samsonite-collectie met Spinner Duffles. In deze praktische modellen past gemakkelijk alles wat unodig hebt dankzij de indeling met twee compartimenten, twee voorvakken en een dubbel gevoerdtussenschot.

  • Alle rugzakken hebben een flessenhouder, een Smart Sleeve, comfortabele gewatteerde schouderriemen enrugpaneel met ritsvak en reflecterende details.

   Alle rugzakken hebben een flessenhouder, een Smart Sleeve, comfortabele gewatteerde schouderriemen enrugpaneel met ritsvak en reflecterende details.

  • De laptoprugzakken zijn uitgerust met een regenhoes met reflecterende en fluorescerende details.

   De laptoprugzakken zijn uitgerust met een regenhoes met reflecterende en fluorescerende details.

  • Compressieriemen op verschillende modellen om het formaat gemakkelijk en optimaal aan te passen.

   Compressieriemen op verschillende modellen om het formaat gemakkelijk en optimaal aan te passen.

Gevonden producten 7

4Mation

Maak kennis met 4Mation, een collectie met reistassen en rugzakken die afgestemd zijn op de behoeften van iedereen die vaak met de auto of het openbaar vervoer onderweg is. Het verhaal van deze collectie begint bij de Spinner Duffles die veel volume en het ultieme reiscomfort bieden. Deze serie weet wat telt: lichtheid, bescherming, een opvallend design en veel handige functies – afgewerkt met verfijnde materialen en details. 4Mation is beschikbaar in vier kleuren met contrasterende kleuraccenten.