Paradiver Light

Paradiver Light

Deze succesvolle collectie is lichter dan ooit tevoren en heeft een frisse nieuwe look met nieuwe en geoptimaliseerde details.

Ontdek

Gratis verzending Gratis terugzending Be smart, buy certified Verkooppunten
Rewind

REWIND

Rugzakken en reistassen

Rewind

Rewind

Rugzakken en reistassen

Of u nu reist met de trein, de wagen of de fiets, de gloednieuwe collectie Rewind past zich perfect aan de voortdurend veranderende vereisten van de hypermobiele generatie van vandaag aan. Een uitgebreid kleurenpalet met oog voor details accentueert het hedendaagse design, dat over verschillende praktische kenmerken beschikt.

ONTDEK REWIND

TParadiver Light Jeans Blue

Paradiver Light

Jeans Blue

Paradiver Light Jeans Blue

Paradiver Light

Jeans Blue

Paradiver Light combineert perfect extreme stevigheid met ergonomische lichtheid en een sportieve, dynamische look. Ontdek de kleur Jeans Blue met Teflon® textielbescherming, om water en vuil af te stoten.

Bekijk nu

Ladies Laptop Bags

Laptoptassen voor dames

Ladies Laptop Bags

Laptoptassen voor dames

Business collectie met een geraffineerd chic design, speciaal voor de zakenvrouw. Deze tassen met uitneembare iPad-hoes en laptopcompartiment zijn bijzonder praktisch en handig ingedeeld. De perfecte combinatie van een werktas en een handtas.

Toon alle tassen met laptopcompartiment Toon alle accessoires

Schoudertassen

Schoudertassen

Praktische herentassen

Schoudertassen

GT Supreme 2 in 1 Tablet Slingpack 24.5cm/9.7″ Grey/Black

€ 107,00

More info

Schoudertassen

Praktische herentassen

Ontdek de collectie herentassen van Samsonite! Deze klassieke en toch onderscheidende schoudertassen bieden comfort en functionaliteit aan actieve en eigentijdse mannen. Deze schoudertassen zijn verkrijgbaar in volledig generfd leder, nylon en andere hoogwaardige materialen.

Ontdek de herentassen

Quality Tests

Kwaliteitstests

Wij leveren de kwaliteit.
U doet de test.

Bij elke reis. Elke dag. U staat er niet bij stil, maar elk Samsonite product ondergaat de strengste tests en controles vooraleer het op de markt komt. Natuurlijk gebeurt de ultieme test door de klant.

Kwaliteitstests

Bekijk de video