• Sterk en licht dankzij het revolutionaire Flowlite materiaal.Sterk en licht dankzij het revolutionaire Flowlite materiaal.

    Groot volume.Groot volume.

    Interieur: tussenschot met rits, een ruim ritsvak en in de hoogte verstelbare gekruiste inpakriemen bij alle incheckmodellen.Interieur: tussenschot met rits, een ruim ritsvak en in de hoogte verstelbare gekruiste inpakriemen bij alle incheckmodellen.

    Opvallend kleurenpalet, inclusief 3 prachtige metallic kleuren en 2 kleurrijke zomertinten die passen bij de DynamoTM-collectie.Opvallend kleurenpalet, inclusief 3 prachtige metallic kleuren en 2 kleurrijke zomertinten die passen bij de DynamoTM-collectie.

  • Optic, onze gloednieuwe hardschalige collectie, combineert lichtgewicht polypropyleen met een veilige en duurzame ritssluiting. Het moderne ontwerp werd vertaald in elk aspect van de koffer en komt tot leven dankzij de beschermende textuur in combinatie met het hoogglans en mat effect. Optic maakt reizen gemakkelijker dankzij de soepel rollende, dubbele wielen, de dubbele trekstang en de in hoogte verstelbare gekruiste inpakriemen voor kreukvrij inpakken.

Filter

Prijs

Toon resultaten (3 items)