•  Vervaardigd uit Curv-materiaal. Bij deze facelift verminderde het gewicht met niet minder dan 20%. Vervaardigd uit Curv-materiaal. Bij deze facelift verminderde het gewicht met niet minder dan 20%.

    Verzonken handvatten, TSA-slot® en ergonomisch, soft touch gevormde trekstang.Verzonken handvatten, TSA-slot® en ergonomisch, soft touch gevormde trekstang.

     Nieuwe geoptimaliseerde maten: nieuwe Upright 55 met grote inhoud en twee nieuwe, superpraktische Rolling Totes. Nieuwe geoptimaliseerde maten: nieuwe Upright 55 met grote inhoud en twee nieuwe, superpraktische Rolling Totes.

  • Lite-Cube is een ode aan een Samsonite klassieker. Cubelites commercieel en klassiek ontwerp wordt in deze versie nog sterker in de verf gezet dankzij een volledig nieuwe Curv-look met een fijner, gestructureerd weefpatroon en een fijne oppervlaktetextuur. Zo ontstaat een schitterend mat effect. De ultralichte Lite-Cube collectie is afgewerkt met de nieuwste technologie in termen van lichte en comfortabele componenten.

Filter

Kleur

Prijs

Toon resultaten (7 items)